Habár a LyX egy ingyenes program és a GPL licenc alatt terjesztjük, időt és pénzt vesz igénybe a fejlesztése. Ha élvezi a LyX használatát és támogatni akarja a fejlesztését, megteheti ezt támogatva a LyX projektet kattintva erre az ikonra:

Nincs minimális támogatás, bármennyi támogatást szívesen fogadunk.

Amennyiben egy bizonyos projektet szeretne támogatni, esetleg egy olyat, ami ön szerint egy nagyszerű funkciót valósít meg, megteheti azt kattintva a táblázat megfelelő ikonjára. Lentebb talál további részleteket arról, hogyan támogasson bizonyos projektet. Amennyiben további kérdése van, tegye fel azt a fejlesztői levelezőlistán.

Köszönjük! — A LyX közreműködők

Szponzorált projektek

ProjektFejlesztő(k)PayPalA projekt kezdéséhez szükséges minimum összegA már összegyült összeg
Folyamatos helyesírás ellenőrzésAbdelrazak Younes

1000 €1000 €
A szöveg a beírása során azonnal ellenőrződik és az elgépelt szavak hullámos vonallal lesznek aláhúzva. (Lásd a 718-as hibát a további részeletekért.)
Kereskedelmi vagy intézeti szponzorok 
Egyéni szponzorokErez Yerushalmi, Marius Ionescu, Someone from Broadcast Equipment Ltd, Claudio Coco, Christopher Reeve, Cathal Heavey, Kenji Sihan, Guillaume Pothier, Zanden Frederick, Frank Petitjean, Liviu Andronic, Silvio Grosso (twice), Jakob Beetz, Michael Gasperl, Nicolas Chopin, Tobias Böhler, Christopher Johnston, Peter Buxton, Christian Niedworok, Vassil Iordanov, Tamas Kodacsy, Juwita Busah, Tobias Böhler, Jean-Christophe Marly, Xuezheng Chen, Peter Baumgartner, Bernhard Bloechl, Frank Grimm, Eli Brosh, Stefano Franchi, Niklas O V Hulden, Ian Warford, Tobias Böhler, Philipp Schaer, Robert-Josef Prillinger, 4 névtelen
 
Változás követésre épített dokumentum összehasonlításVincent van Ravesteijn Abdelrazak Younes

2000 €830 €
Képes lesz összehasonlítani két LyX dokumentumot, a LyX létre fog hozni egy harmadik dokumentumot a két dokumentum különbsége alapján a különbségek változásokként fognak megjelenni. (Lásd a 1897hibát a részletekért.)
Kereskedelmi vagy intézeti szponzorokBeslist.nl
Egyéni szponzorokKen, Glenn Williams, Silvio Grosso, Christopher Dole, 1 névtelen

Javaslatok szponzoráláshoz

Projekt ötleteket a bugzilla-ról gyüjtjük (keressen javító kérelmeket a http://bugzilla.lyx.org-n) vagy a a wiki-n (http://wiki.lyx.org/LyX/FeaturePoll).

Szponzorált feljesztési szabályok

  • Minden új fejlesztés a trunk-on történik (ami a következő stabíl változat lesz).
  • Nincs semmilyen speciális commit szabály (vagy kivétel) a szponzorált fejlesztéshez.
  • A fejlesztés bárkinek nyitott.

Fizetés

Figyelem, minden egyes fejlesztőnek más a PayPal címe. Ha már van egy PayPal hozzáférése, használhatja a PayPal címet amit megszerezhet a fejlesztő nevére kattintva. (cserélje ki az AT-ot @-ra)

Mi majd automatikusan felrakjuk a nevét erre a weboldalra, megköszönve a szponzorálást. Ha ön mégis inkább a névtelen támogatást válassza, kérjük füzze hozzá az [ANONYMOUS]-t az "item" mezőhöz a Paypal hozzájárulásban. Szintén ebben a mezőben kell megadnia melyik projektet kívánja támogatni.

Ha a projekt inditásához szükséges minimális összeget nem éri el, és a fejlesztő nem hajlandó elkezdeni a munkát, az összegyüjtött támogatás, automatikusan átkerül a LyX PayPal számlájára hacsak hozzá nem fűzi a [NO DONATION]-t az "item" mezőhöz a PayPal hozzájárulásakor. Ahhoz, hogy a pénzt bármely projekthez továbbítani lehessen füzze hozzá az [ANY]-t az "item" mezőhöz.

Cégek és szervezetek közvetlen kapcsolatba léphetnek a listázott fejlesztővel, amennyiben készíteni szeretnének egy normális szerződést vagy szükségük van számlára.

Kapcsolat

The LyX Project c/o Lars Gullik Bjønnes Neuberggata 19B, leil. 61 N-0367 OSLO NORWAY